'

Jan 2
ECHTEN - In samenwerking met BOM bedrijfsopleidingen, organiseert de activiteiten commissie van ‘d Olde Karke weer hun jaarlijkse BHV training. Deze wordt gegeven op donderdag 24 januari om 19.00 uur aan de zuidwolderweg 8 te Echten. Kosten voor deze avond zijn € 50,- excl. En € 5 voor ‘d Olde Karke. Opgave kan via acoldekarke@gmail.com vóór 15 januari.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 2
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden organiseert op dinsdag 8 januari 2019 haar jaarlijkse nieuwjaarsontmoeting. Alle inwoners, ondernemers en afgevaardigden van verenigingen en instellingen zijn van harte uitgenodigd om te toasten op het nieuwe jaar. De nieuwjaarsontmoeting vindt plaats in het gemeentehuis in Zuidwolde van 19.30 tot 21.30 uur. Rond 20.00 uur spreekt burgemeester Roger de Groot de aanwezigen toe en wordt het Raspaard 2018 uitgereikt. U bent van harte welkom!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 2
DE WIJK - Op zaterdag 26 januari 2019 organiseert het Netwerk Land van de Reest een Symposium “Sterke vrouwen, vrouwen die het verschil maken.” De zichtbare en de onzichtbare sterke vrouwen zullen centraal staan op deze dag. Het Symposium zal gehouden worden in de Havezate, Dorpsstraat 78 in de Wijk.

Ga door met lezen van "Netwerk Land van de Reest organiseert Symposium Sterke vrouwen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 2
DE WIJK - Maandag 7 januari 2019 begint het Koersbal weer. Ook ontvangen wij graag nieuwe leden bij onze gezellige club. Twijfelt u nog?? Kom dan op Maandagmorgen eens binnenlopen en zie het met eigen ogen. U bent van harte welkom. De tijden zijn elke maandag van 9.30 uur tot 11.30 uur in de Havezate in De Wijk. Groeten: Bea Westerbeek, Geertje Gol en Elly Strabbing.

Koersbal (8)A

Geplaatst door B S

Tweet This!