'

Jan 3
DE WOLDEN - Burgemeester Roger de Groot reikt dinsdag 8 januari 2019 het Raspaard 2018 De Wolden uit aan een lokaal initiatief. Dit gebeurt tijdens de Nieuwjaarsontmoeting in het gemeentehuis. Dit jaar zijn er tien kanshebbers om het Raspaard 2018 in de wacht te slepen:

RASPAARD DE WOLDEN VOOR GLASVEZEL DE WOLDENGlasvezel De Wolden won het Raspaard in 2015. Archief: Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Uitreiking Raspaard 2018 bij Nieuwjaarsontmoeting"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 3
REGIO - Op vrijdag 18 januari 2019 hoopt ds. J.R Visser (GKN) in Nieuwleusen (Maranathakerk, Burg. Van der Grondenstraat 73) een lezing voor de Leusense Conferentie te verzorgen. Ds. Visser hoopt met ons stil te staan bij het thema ‘Paulus tot Gods instrument gemaakt’. Aanvang 20.00 uur. De doelstelling van de Leusense Conferentie is Bijbels verantwoorde toerusting te geven. De conferentie is vrij toegankelijk, ter bestrijding van de kosten wordt een collecte gehouden. Na afloop is er koffie en thee, en gelegenheid voor ontmoeting. Jong en oud van harte welkom! Meer informatie: www.leusenseconferentie.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 3
DE WIJK - Singer-songwriter Daisy uit De Wijk is in januari één van de acts op het showcasefestival Eurosonic. Ze is uitgenodigd voor het festival, omdat ze in 2019 deelneemt aan het talentontwikkelingstraject Hit the North. Nadua treedt op donderdag 17 januari op in Brouwerij Martinus aan de Kostergang in Groningen.

Ga door met lezen van "Daisy uit De Wijk op Eurosonic Noorderslag 2019"

Geplaatst door B S

Tweet This!