'

Jan 4
DRENTHE - Van 24 tot en met 26 januari 2019 staat de Expo Assen weer in het teken van dé beurs over, (ver)bouw, wonen en duurzaamheid. Zo’n 80 bouw- en woonspecialisten presenteren zich op beurs Bouwplan Thuis in Wonen en helpen je bij het realiseren van je bouw- of verbouwplannen of bij het opnieuw inrichten van je huis of je tuin.

Ga door met lezen van "Expo beurs "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 4
BROEKHUIZEN - Een jeugdige scooterbestuurder is vanmiddag rond 14.00 uur ernstig gewond geraakt aan het hoofd. Het ongeluk gebeurde op Broekhuizen. De man wilde met zijn scooter vanaf de Oosterboerseweg naar Broekhuizen rijden. Maar zag daarbij een automobilist over het oog. De man die op een snorscooter en geen helm droeg werd frontaal geschept. De ambulance was snel ter plekke om man is naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. De verkeersspecialisten doen onderzoek naar de achtergrond van het ongeval.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 4
RUINEN - Eén keer per 14 dagen komt een Samenleesgroep bijeen in bibliotheek Ruinen, van 10.30 uur tot 11.30 uur, adres Harm Smeengestraat 56. Dan worden gedichten, verhalen, liedteksten enz. passend op één vel papier besproken, dus geen volledige boeken. Bertha Koezen uit Ruinen leidt de club.

Ga door met lezen van "Samenleesgroep in Bibliotheek Ruinen "

Geplaatst door B S

Tweet This!