'

Jan 5
in bibliotheken De Wijk en Zuidwolde

DE WOLDEN - Kinderen en jongeren tussen de 8 en 17 jaar kunnen zich opgeven voor CoderDojo in de bibliotheken De Wijk en Zuidwolde. Tijdens CoderDojo leer je o.a. programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen en games maken. Deelname aan CoderDojo is gratis.

Ga door met lezen van "Leer programmeren met CoderDojo"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 5
Meld je aan, train mee en loop 5 kilometer bij

KOEKANGE - Iedereen wil natuurlijk meedoen aan het allereerste Loop Ronde Koekange op 10 juni. Maar hoe kom je in vorm en weet je zeker dat je 5 kilometer (of 10 km) kunt lopen en je een echte KoeKanjer bent op 10 juni? De Loopgroep Koekange gaat je helpen! Voor het Loop Rondje Koekange hebben we een speciale aanbieding. Samen met onze trainers stomen we je in 14 trainingen klaar voor de start.


archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Loop Rondje Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 5
MEPPEL - Singles ( 35 +) uit de wijde omgeving van Meppel, Zwolle en de Wolden komen op 12 januari bij elkaar voor een gezellige ontmoetingsavond waarbij lekker gedanst kan worden. Dj Berry draait de mooiste dansplaten uit de top2000 van het afgelopen jaar. Het wordt gehouden in Zaal Zizo, Steenwijkerstraatweg 10, 7942 HP te Meppel. De avonden beginnen om 21.00 uur en duren tot ongeveer 01.00 uur. Bij opgave is de entree 5 euro, aan de zaal 7,50 euro. Meer info: www.single-party-grolloo.nl keuze Meppel.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 5
DRENTHE - In het slotweekend van de tentoonstelling De Zaak Vermaning nodigt het Drents Museum drie deskundigen uit die hun licht over de geruchtmakende zaak Vermaning laten schijnen. Op zaterdag 12 januari om 14.00 uur geven Anja Schuring (coauteur van het boek De Zaak Vermaning), Reinder van der Molen (de advocaat van Vermaning) en Wijnand van der Sanden (conservator Drents Museum) hun kijk op onder meer de strafzaak en de stenen van Vermaning. De lezing is gratis toegankelijk voor bezoekers van het Drents Museum en vindt plaats in de Statenzaal. Reserveren is niet mogelijk, vol = vol.

Ga door met lezen van "Deskundigen vertellen over Vermaning"

Geplaatst door B S

Tweet This!