'

Jan 7
DE WOLDEN - Per 1 januari 2019 vervalt de functie van de sociaal ombudsvrouw. Na de verkiezingen van 2018 heeft het nieuwe college gezocht naar een nieuwe vorm van cliëntondersteuning met onafhankelijke cliëntraden. Deze vorm krijgt in 2019 z’n beslag.

Ga door met lezen van "Functie sociaal ombudsvrouw vervalt "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 7
DE WIJK - De opkomst bij de traditionele nieuwjaarsreceptie van VV Wacker was bijzonder goed te noemen. Zoals gebruikelijk werden vooraf de Nieuwjaars wedstrijd gespeeld. Het vrouwenteam speelde tegen de 50+ (uitslag 4-6) en het derde elftal tegen 35+ (uitslag 2-3). En natuurlijk de Nieuwjaars speech van voorzitter Frans Zinger. Waarin uitgebreid werd teruggeblikt op afgelopen jaar. Ook de plannen voor 2019 werden gepresenteerd. Waarna een toast werd uitgebracht op het nieuwe jaar.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 7
DE WIJK - Het Vrouwenkoor Meander uit de Wijk houdt woensdagmorgen 23 januari een Open Repetitie. Dit Vrouwenkoor bestaat 21 jaar en staat onder leiding van dirigent Jannie Kroes en wordt op piano begeleid door Ellen Wynia. Het koor zingt een populair genre met o.a. evergreens en mooie romantische luisterliedjes.

Ga door met lezen van "Open Repetitie Vrouwenkoor Meander"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 7
REGIO - Op dinsdag 15 januari kan er vanaf 12.00 uur weer gezamenlijk soep gegeten worden in dorpshuis De Alke te Alteveer. Men kan genieten van een heerlijke kop eigengemaakte soep met brood en koffie of thee na afloop. Er wordt voor deze middag een vrijwillige bijdrage van € 5,- gevraagd. Voor meer informatie of vragen neem contact op met Plaatselijk Belang Alteveer/ Kerkenveld: Nyreen Sportel, tel. 06 – 46496764 mail ny-reen.beekelaar@gmail.com Inge Pol, tel. 06 – 42435347 mail ingepolbremer@gmail.com

Geplaatst door B S

Tweet This!