'

Jan 8
RUINERWOLD - De band Plork en de Aannemers en Dirty Dog spelen op zaterdag 9 februari 2019 bij café Centraal. Dirty Dog speelt stevige tot minder stevige rockcovers van de jaren ’70 tot nu. Van Foo Fighters tot Led Zeppelin en bekende klassiekers van o.a. Ram Jam, Aerosmith en Pearl Jam.

Plork
Plork en de Aannemers

Ga door met lezen van "Bands Dirty Dog en Plork bij Café Centraal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 8
BERGHUIZEN - Op zaterdag 19 januari 2019 geeft muziekvereniging De Bergklanken een nieuwjaarsconcert in de Hervormde Kerk Blijdenstein te Ruinerwold. Met een afwisselend programma verwelkomen het fanfare-orkest en het BeginnendeBlazersBergklanken-orkest het nieuwe jaar. De muzikanten nemen u deze avond mee op een muzikale reis, waar u bekende, filmische, intieme, swingende en vrolijke klanken zult horen. Daarnaast is er een leuk muzikaal intermezzo.

Ga door met lezen van "De Bergklanken verwelkomt muzikaal het nieuwe jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 8
RUINEN - De natuur is er voor jou, ben jij er ook voor de natuur? Het bezoekerscentrum Dwingelderveld en de beheereenheid Zuid Drenthe hebben diverse vrijwilligersvacatures. Zowel publieksfuncties als beheerwerk. Daarom organiseert Natuurmonumenten een informatieavond op dinsdag 15 januari aanstaande om 19.30 uur in bezoekerscentrum Dwingelderveld, Benderse 22 in Ruinen. Heb jij het groene hart dat wij zoeken? Kom dan naar deze bijeenkomst en laat je verrassen door de vele facetten van het vrijwilligerswerk voor en in de natuur. Tijdens deze avond geven vooral vrijwilligers uitleg over de vacatures.Ga door met lezen van "Natuurmonumenten zoekt groene harten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 8
RUINEN - Egbert Stellink woont al ruim negentig jaar op dezelfde boerderij in Ruinen waar hij vroeger met zijn ouders en broer woonde. De tijd heeft daar stilgestaan. Hij gebruikt geen gas; hij stookt op hout. Egbert zit vol prachtige verhalen en hij bewaart alles, ”Dan krijg je een huis vol”. Niets gaat weg; spijkers kunnen weer recht, touwtjes kunnen altijd handig zijn.

Ga door met lezen van "'The Last Chair' in Ruinen "

Geplaatst door B S

Tweet This!