'

Jan 9
DRENHTE - Stichting Kunst & Cultuur is op zoek naar ontwerpers, kunstenaars en andere creatieven, die duurzame producten willen en kunnen maken rond het thema voedsel. Onder de titel “VET!” worden ontwerpers uitgedaagd om producten of prototypen te maken die de consument in de keuken kan gebruiken of de boer in zijn bedrijf.

Ga door met lezen van "Inspiratiedag en designwedstrijd VET! voor kunstenaars en ontwerpers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 9
DE WIJK - De Nieuwjaarsduik van de Antrappers op 1 januari dit jaar bracht € 2000 in het laatje. Dit bedrag werd bijeen gebracht door de deelnemers aan de duik, middels een collecte onder bezoekers. Zoals elk jaar gaat de opbrengst van de duik naar een tweetal goede doelen in De Wijk en IJhorst. Die dit bedrag mogen verdelen.

Ga door met lezen van "Overhandiging opbrengst Nieuwjaarsduik 2019"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 9
DRENTHE - Het Drents Archief in Assen heeft voor deze wintermaand een nieuwe compilatie gemaakt van opnames van typische winterse taferelen: schaatsen en schoonrijden op het ijs en andere winterpret. De fragmenten in de film ‘IJskoud Drenthe!’ zijn gemaakt tussen 1930 en 1980. De film duurt 40 minuten en is vanaf tot en met 1 februari gratis en doorlopend te zien in de Digilounge van het Drents Archief.

Ga door met lezen van "Gratis themafilm in januari: IJskoud Drenthe!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 9

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 9
IJHORST - Zaterdagmiddag 12 januari 2019 is de eerste bijeenkomst van de jeugdwerkgroep ”Weer of geen Weer” van de Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” in het nieuwe jaar. Het is de bedoeling om een leuke natuurfilm te bekijken en, als het weer het toelaat, worden er broodjes gebakken.

Ga door met lezen van "Filmmiddag en broodjes bakken voor de jeugd "

Geplaatst door B S

Tweet This!