'

Jan 10
DE WOLDEN - DeWolden Vervoert en Hoogeveen Vervoert maken onderdeel uit van de stichting Vrijwilligersvervoer voor minder-mobielen. Onze vrijwilligers rijden met hun eigen auto en rekenen de onkosten na de rit meteen contant met u af. Daarnaast vervoeren wij kleine groepen met een of meer kleine personenbusjes en rolstoel gebonden mensen met onze rolstoelbus.


Archief: Mirjam Pauwels gaf op 2 november 2017 het officiële startsein voor de dewoldenvervoert

Ga door met lezen van "De Wolden Vervoert"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 10
ECHTEN - De vrijwilligers van ’t Huus met de Belle in Echten organiseren zaterdag 12 januari een mooie winterwandeling. Er kan gekozen worden uit een wandeling van 6 of 11 km. Beide afstanden zullen door het speelbos van Echten gaan, waardoor het voor kinderen ook leuk is.

Ga door met lezen van "Winterwandeling Huus met de Belle"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 10
HOOGEVEEN - Aan de Kroon in Hoogeveen is van woensdag op donderdagnacht een containerbrand overgeslagen op de woning. Toe gesnelde politie waagde nog een blus poging maar de vlammen sloegen al uit de woning. De brandweer die snel ter plaatse was kreeg het vuur snel onder controle. De bewoners kwamen met de schrik vrij. Hoogeveen word al jaren geteisterd door verdachte branden waarvan een aanzienlijk aantal was aangestoken of de oorzaak onbekend bleef. De oorzaak van de brand aan de Kroon dat in de wijk Krakeel ligt is verdacht.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 10
DRENTHE - Van 15 januari tot en met 13 april 2019 toont het Drents Museum in de tentoonstellingsruimte Kunst in De Nieuwe Kolk (KINK) werk met als thema ‘De moeder de vrouw’. Hiermee sluit het museum aan op het Boekenweekthema van 2019, naar het gelijknamige en bekende gedicht van Martinus Nijhoff uit 1934.

Ga door met lezen van "'De Moeder de Vrouw' in KINK"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 10
DE WIJK - Vrijdag 1 februari van 16.00 tot 18.00 uur houdt Sleutelstudent een gratis computerspreekuur in de nieuwe bibliotheek van De Wijk. Dit gratis spreekuur is bedoeld voor kleine problemen en vragen. Voor computer, tablet of telefoon problemen. Beoordeling of een "tweede leven" zinvol is voor uw computer (harde schijf vervangen door een SSD) Gratis e-mail omzet hulp en vragen over het glasvezel project. Advies over WiFi etc. etc.
Neem uw laptop, tablet of telefoon mee en laat de studenten uw problemen oplossen.Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 10
wat kunnen (moeten?) we er mee.

RUINEN - Wilt u ook meer weten over het verduurzamen van uw woning? En hebt u vragen over hoe we ‘van het gas af moeten’? Wat zijn dan de mogelijkheden? Op 10 januari 2019 organiseert Duurzaam Ruinen een voorlichtingsavond over warmtepompen. De avond is van 19.00 tot 21.30 uur in Buitencentrum De Poort, Kloosterstraat 12, in Ruinen.

Ga door met lezen van "“Van het gas af”: Warmtepompen,"

Geplaatst door B S

Tweet This!