'

Jan 27
RUINERWOLD - Vanmiddag was het een treffen in de sporthal De Buddingehof tussen de nummer 2, Kios, en de rode lantaarndrager, Apollo. Het was al vroeg in de wedstrijd duidelijk dat er voor de ploeg uit Heerhugowaard niet veel te behalen viel. Trainer/coach Christian Lucas had zijn ploeg op scherp gesteld en dat resulteerde in een 3-0, 6-2 en 13-6 voorsprong na 18 minuten.

Ga door met lezen van "Kios rekent eenvoudig af met Apollo"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
DRENTHE - Tot zaterdag 9 februari kunnen Drentse bedrijven worden aangemeld voor de titel ‘Hét Drentse duurzame bedrijf 2019’. Het winnende bedrijf ontvangt een dienstenpakket t.w.v. 10.000 euro. Vrijdag 8 maart 2019 vindt in het provinciehuis in Assen Hét Duurzaam Drenthe Event plaats. Dé ontmoetingsplaats om Drentse duurzame initiatieven verder te helpen. Dit jaar is het thema ‘de winst van duurzaamheid’.

Ga door met lezen van "Aanmelden Duurzaam Drents bedrijf kan nog tot 9 februari!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
HOOGEVEEN - Op dinsdag 5 februari organiseert Soroptimistclub De Reestlanden voor de 8e keer het Soroptimist Filmfestival voor Kinderen. Tijdens dit filmfestival staan elk jaar de rechten van het kind centraal. Dit keer gaan ruim 1.100 kinderen uit de gemeentes Hoogeveen en De Wolden gratis naar de film bij VUE Bioscoop in Hoogeveen.

Ga door met lezen van "Kinderen gratis naar de film"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
DE WOLDEN - Heeft u binnen uw sportteam, klas, zorginstelling of omgeving te maken met een jongere die volgens u extra zorg nodig heeft? Meldt u zich dan aan voor het CJG kenniscafé plus! Op 5 februari organiseert het CJG een gratis kenniscafé + voor iedereen die werkt met kinderen en jongeren in De Wolden of Hoogeveen. Professionals en vrijwilligers, iedereen is welkom. De focus ligt tijdens dit kenniscafé op signaleren, verbinden en voorkomen.

Ga door met lezen van "CJG kenniscafé voor professionals en vrijwilligers "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
RUINERWOLD - De beurs van Ruinerwold Onderneemt is zaterdagmiddag succesvol afgesloten. Vele bezoekers bezochten de beurs bij Loonbedrijf Vos de afgelopen dagen. Het thema van de beurs was Innovatief & Verbindend. Dit thema kwam terug bij de sprekers op de beurs.

Ga door met lezen van "Succesvolle beurs Ruinerwold Onderneemt afgesloten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
RUINERWOLD - Donderdag 21 februari in de voorjaarsvakantie, organiseert Doomijn Dijkhuizen, in samenwerking met Actief na schooltijd en Slacktivity, een sportieve activiteit Slacklinen in de sporthal Buddingehof. Slacklinen is een trendsport waarbij je op een strak gespannen band probeert te balanceren.

Ga door met lezen van "Een sportieve uitdaging. Doe jij mee?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
KOEKANGE - Op dinsdagavond 5 februari organiseert ViP De Wolden een infoavond speciaal voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties over ‘Omgaan met zorgsignalen binnen het vrijwilligerswerk’ in dorpshuis De Schakel te Koekange. Als vrijwilliger kunt u te maken krijgen met bepaalde ‘niet pluis’ gevoelens binnen uw vrijwilligers-werk. Ook kunt u zich zorgen maken over bepaalde situaties.

Ga door met lezen van "Omgaan met zorgsignalen binnen het vrijwilligerswerk"

Geplaatst door B S

Tweet This!