'

Feb 2
KOEKANGE - Drie leden van Lr en Pc Koekange zijn woensdag tijdens de ponyles flink in het zonnetje gezet. Mike Boere, Jennifer Fik en Renzo Zoer waren de gelukkigen waar dit alles om draaide, want ze haalden tijdens Indoor hartje Beilen de eerste prijzen.

Ga door met lezen van " Lr en Pc Koekange in zonnetje gezet"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 2
STAPHORST - In navolging van de afgelopen 2 geslaagde edities, wordt er ook dit jaar weer een triathlon gehouden in Staphorst en wel op zaterdag 25 mei 2019. De afstanden zijn net als vorig jaar een 1/8e triathlon (500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen) en een 1/4e triathlon (1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen). Hierbij is het bij beide afstanden mogelijk om zowel individueel als in duo/trio verband mee te doen.

Ga door met lezen van "Triathlon Staphorst "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 2
RUINEN - Vrijdagavond was de symbolische huwelijks voltrekking bijgewoond tussen ‘T Wapen van Ruinen en Gert Boverhof en Roelie Boverhof, waarbij de officiële opening tot stand kwam van een dit prachtig nieuwe restaurant in het oude gemeentehuis in Ruinen.


Bekijk alle foto's Jans Schulting

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 2
ZUIDWOLDE - Zuidwolde krijgt in 2020 een openluchtvoorstelling van het verhaal van Mina Koes. Een speciale wekgroep is daar mee bezig en die geeft volgende week opening van zaken op de plek waar Mina Koes op zondag 29 mei 1881 werd vermoord, namelijk bij het Zwarte Gat.

Ga door met lezen van "Openluchtvoorstelling verhaal Mina Kroes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 2
ZUIDWOLDE - Van donderdag 31 januari tot dinsdag 16 april exposeert Elly Honig uit Kerkenveld in bibliotheek Zuidwolde. Esther Kalsbeek uit Zuidwolde exposeert ook in de bibliotheek tot 30 april. Elly Honig is opgeleid tot grafisch ontwerper op de Rietveldacademie in Amsterdam.


Techniek-sandcasting-Esther-Kalsbeek

Ga door met lezen van "Exposities Esther Kalsbeek en Elly Honig in Bibliotheek Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 2
ZUIDWOLDE - De Werkgroep Boerenerven Drenthe geeft een cursus voor mensen die hun boerenerf willen inrichten met liefde voor de historie en passend in het landschap. Uiteraard zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom. Er zijn twee cursusavonden, op donderdag 21 en 28 februari. Op zaterdag 23 februari is er een fietsexcursie waarbij de praktijkvoorbeelden die we onderweg tegenkomen, ons zullen uitdagen tot discussies. Deze cursus wordt gegeven in Dorpshuis De Boerhoorn in Zuidwolde.


Foto: WBD/Hans Dekker

Ga door met lezen van "Cursus Boerenerven in Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!