'

Feb 16
RUINERWOLD - Rederijkerskamer UDI gooit het dit voorjaar over een andere boeg. Op zaterdag 2 en 9 maart worden om 20.00 uur twee voorstellingen opgevoerd bij café Centraal in Ruinerwold. Maar liefst 16 spelers van deze bloeiende toneelvereniging staan op de planken. Iedereen is van harte uitgenodigd om de uitvoeringen bij te wonen. De middagvoorstelling wordt gehouden op zaterdag 2 maart om 14.00 uur.Ga door met lezen van "UDI gaat de planken weer op"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 16
ZUIDWOLDE - Ecologisch adviseur Ronny Huls houdt op uitnodiging van Natuurvereniging Zuidwolde op 26 februari een presentatie over het natuurlijk inrichten van de tuin. Hoe kun je er het hele jaar door van genieten en hoe houd je rekening met het veranderende klimaat? Iedereen is welkom, vanaf 20.00 uur in ontmoetingscentrum De Boerhoorn.


foto: Ronny Huls

Ga door met lezen van "Presentatie over natuurlijkvriendelijk tuinieren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 16
RUINERWOLD - Draag jij de bibliotheek een warm hart toe en wil je graag je steentje bijdragen? Dan zoeken wij jou! Bibliotheek Ruinerwold zoekt vrijwillige medewerkers voor de dinsdag en/of donderdag (tijden in overleg).


Ga door met lezen van "Bibliotheek Ruinerwold: Vacature vrijwillige medewerkers "

Geplaatst door B S

Tweet This!