'

Mrt 3
RUINERWOLD - Vanmiddag stond voor KIOS een belangrijke wedstrijd op het programma. Belangrijk in de mate van het bijblijven van de koploper, ASVD. Bij winst nadert het de ploeg uit Dronten tot 2 punten en kan het zich opmaken voor de ‘clash’ tegen ASVD een week later.

Ga door met lezen van "KIOS kan zich opmaken voor de clash van het seizoen!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 3
RUINERWOLD - Op een nat en zwaar veld speelde Ruinerwold vandaag tegen Protos. De Coevordenaren staan op een keurige 9e plek, daar waar Ruinerwold ook graag naartoe wil. Met een overwinning zou dat ook lukken, wat het op voorhand een interessante wedstrijd maakte.

Ga door met lezen van "Protos wint met ruime cijfers in Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 3
Poets je fiets, check je remmen en bandenspanning en ga Op Fietse door Drenthe!

DRENTHE - Het fietsjaar 2019 start in Drenthe met een week vol fietsactiviteiten. In de week van 11 tot en met 17 maart kun je onder andere meedoen aan de VAM Challenge, Kleintje Fiets4Daagse en de toerversie van de Ronde van Drenthe. Er is een clinic voor bedrijven op de VAM-berg en vanaf maandag 11 maart start een stempelkaartenactie voor basisscholen.

Fiets4daagse (13)A
foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Fietsjaar Drenthe start met week vol fietsactiviteiten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 3
DE WIJK - Korfbalvereniging RoReKo de Wijk/IJhorst en Welkoop de Wijk organiseren dit jaar weer een potgrondactie. Evenals vorig jaar wordt de ( Welkoop RHP Potgrond 40 lt.) verkocht. Per zak € 5,00 en 3 zak voor € 13,00. En gedroogde koemest (Welkoop 25 Lt.) van een eerste klasse kwaliteit, voor maar € 15,00 per zak, door ons aan huis bezorgd. (dus zelf geen gezeul met de zakken potgrond)

Ga door met lezen van "Potgrondactie Korfbalvereniging RoReKo"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 3
DE WOLDEN - Tijdens het hardlopen afval rapen, dat heet met een mooi woord ‘ploggen’. Het is een samenvoeging van het Zweedse ‘plocka’ dat rapen betekent en joggen. Ook in Nederland wordt deze vorm van hardlopen steeds populairder.


Ga door met lezen van "De Wolden en Hoogeveen gaan ploggen!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 3
DE WOLDEN - Twaalf inwoners van De Wolden krijgen maandag 4 maart het Nederlanderschap. Dat zijn: Mevrouw P. Jankoh (34 jaar) afkomstig uit Thailand, de heer W.S. Nicola (45 jaar) en mevrouw M. Nazik (39 jaar) en hun 2 minderjarige kinderen allen afkomstig uit Irak, de heer M.W. Ecclestone (59 jaar), mevr. K.J. Goodman (52 jaar) en mevrouw S. Zwoferink alle drie afkomstig uit Groot-Brittannië en tot slot de heer A.M.A. Salip (45 jaar) en mevrouw N.M.H. Seha (33 jaar) en hun 2 minderjarige kinderen allen afkomstig uit Egypte, ontvangen maandag 4 maart het Nederlanderschap.

Ga door met lezen van "Twaalf inwoners van De Wolden krijgen het Nederlanderschap"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 3
DE WOLDEN - De sportfunctionarissen van De Wolden hebben de mogelijkheid gekregen om een nieuw leerlingvolgsysteem te proberen om inzicht te krijgen in de motoriek van kinderen, De MQ-scan. Een mooie aanvulling op de lessen bewegingsonderwijs die in De Wolden worden verzorgt. Waar veel andere volgsystemen werken met testen die kijken wat kinderen wel en niet kunnen, gebruikt de MQ scan een parcours op snelheid.

Koningsspelen1A
Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Motorische ontwikkeling van kinderen"

Geplaatst door B S

Tweet This!