'

Mrt 9

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 9
RUINERWOLD - Op 9 april 2019 organiseert Veilig Verkeer afdeling De Wolden, in samenwerking met de afdeling Meppel wederom een verkeers-opfriscursus/training voor verkeerdeelnemers. Dit is een leuke leerzame dag voor personen van 60 jaar en ouder om hun rijvaardigheid te testen. Dit gebeurt onder begeleiding van erkende rijinstructeurs in de auto van de deelnemers.

Ga door met lezen van "Verkeers-opfriscursus Veilig Verkeer afd. De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 9
DE WIJK - VTV de Slenken start na een milde winter weer een nieuw tuinseizoen. Hoewel de winter nog niet helemaal voorbij is, loopt de natuur zo’n drie weken voor, door de hoge temperaturen in februari, waar warmte records werden gebroken. Menig tuinder krijgt weer zin om in zijn tuin bezig te zijn en deze voor het nieuwe seizoen klaar te maken.

Ga door met lezen van "VTV de Slenken start nieuw tuinseizoen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 9
tijdens CoderDojo in bibliotheek De Wijk en Zuidwolde

DE WOLDEN - Kinderen en jongeren tussen de 8 en 17 jaar kunnen zich opgeven voor CoderDojo in de bibliotheken De Wijk en Zuidwolde. Tijdens CoderDojo leer je o.a. programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen en games maken. Deelname aan CoderDojo is gratis.

Ga door met lezen van "Bouw en programmeer zelf een robot"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 9
DRENTHE - Presentator Lara Harbers heeft de 39ste editie van Internationaal Filmfestival Assen feestelijk geopend. Dit jaar voor het eerst op de vrijdagavond in plaats van zaterdagochtend. Met een quiz werd de filmkennis van de bezoekers in de uitverkochte zaal uitvoerig getest.

Ga door met lezen van "Internationaal Filmfestival Assen is officieel geopend"

Geplaatst door B S

Tweet This!