'

Mrt 12
REGIO - Sponsoring is een van de belangrijkste bronnen van inkomsten binnen de sportwereld. Ook voor amateurverenigingen in de regio De Wolden, is het belangrijk om sponsorgeld binnen te halen. Ook initiatieven zoals Actief Na Schooltijd in de gemeente De Wolden, hebben veel baat bij sponsorgelden.Ga door met lezen van "De trends in de wereld van de sportsponsoring"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
Opbrengst voor Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe

DRENTHE - Kinderboekenschrijver en illustrator Yvonne Brill uit Aalden presenteert 13 april 2019 haar 150-ste boek “De cirkel is rond”. Een jubileum dat de schrijfster viert met een actie voor het goede doel. De 76-jarige Brill heeft Stichting Kunst & Cultuur (K&C) gevraagd 70 van haar illustraties te verkopen. De opbrengst doneert Yvonne Brill aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe. De verkoopactie loopt tot en met 7 april 2019 via de webshop, www.kcdrwebshop.nl, van K&C.

Ga door met lezen van "Bijzondere illustraties Yvonne Brill in de verkoop "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
DRENTHE - Het Jeneverbesgilde wordt vernieuwd en gaat verder als Jeneverbesgilde Drenthe. Het Jeneverbesgilde heeft in de 15 jaar van haar bestaan haar doelstellingen bereikt. Er is veel kennis opgedaan over onderhoud en over de voorwaarden voor verjonging.

Ga door met lezen van "Nieuwe ontwikkelingen bij Jeneverbesgilde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
DRENTHE - Je hoort er steeds meer over: de Betekeniseconomie. Maar wat is het nou eigenlijk? Om die vraag te beantwoorden organiseert stichting Betekeniseconomie Drenthe op 22 maart een Introductiebijeenkomst over de Betekeniseconomie. Tijdens deze bijeenkomst, die plaats vindt bij het Duurzaamheidscentrum in Assen, leer je meer over het ontstaan en de gedachtegang van de Betekeniseconomie.

Ga door met lezen van "Elkaar versterken tijdens Betekenisvol Ontmoeten "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
DE WIJK - Wordt er een paasvuurbult aangelegd op de parkeerplaats bij Sporthal de Slenken? Het heeft er veel van weg! Takkebossen, snoeihout en houtsnippers worden aangevoerd met ladewagens. Overblijfselen van uitgebaggerde sloten en een 'roestige zeecontainer' ook daar is genoeg ruimte voor op deze 'nieuwe vuilnisstortplaats van De Wijk'. Feit is wel dat het zo langzamerhand een lekker zooitje wordt, en er weinig parkeerplaatsen meer over blijven op deze manier!


Ga door met lezen van "Lekker zooitje op parkeerplaats bij de Slenken!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 12
VEENINGEN - Op 13 maart 2019 wordt mevrouw Schuijs-Rabbinge 100 jaar oud. Burgemeester Roger de Groot feliciteert mevrouw Schuijs-Rabbinge namens het gemeentebestuur op woensdag 13 maart 2019 in haar woning aan het Fort 50-l in Veeningen (Woonzorgcentrum De Berkenhof).

Geplaatst door B S

Tweet This!