'

Mrt 16
RUINERWOLD -Ook dit jaar organiseert Rabobank Meppel Staphorst Steenwijkerland de Rabobank Clubkas Campagne. Een geweldig initiatief waar KIOS vorig jaar een bijdrage van bijna 1.000 euro aan heeft overgehouden voor het realiseren van een mobiele korf voor de jongste jeugd, alsmede het plaatsen van een aantal korfbalbomen in de speeltuinen in Ruinerwold.

Ga door met lezen van "KIOS doet mee met Rabobank Clubkas Campagne"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 16
DE WIJK - Op dinsdag 19 maart organiseren we een zwembadvergadering voor iedereen die zich betrokken voelt bij het zwembad. We beginnen om 19.30 uur in de kantine van sporthal De Slenken. We gaan natuurlijk ook rondkijken in en bij het zwembad. Er is heel hard gewerkt afgelopen winter en het resultaat is fantastisch!Ga door met lezen van "Vergadering van Zwembad de Slenken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 16
REGIO - Zondag 24 maart 2019 organiseert Stichting Taribush Festivals voor de elfde keer het Lentewandelfestival. De gehele dag staat in het teken van het begin van de lente en de schitterende natuur van Nationaal Park Dwingelderveld, waar verschillende routes zijn uitgezet. Op de menukaart van de dag vormt het wandelen uiteraard het hoofdgerecht. Het voor- en het nagerecht op Kamp de Marke zijn zeker zo interessant. Letterlijk, want voor elke deelnemer staat een heerlijke kop lentewandelsoep klaar!

Ga door met lezen van "Taribush Wandelfestival: sport en speldag in de natuur"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 16
RUINEN - Op vrijdagavond 22 maart organiseert de Nederlandse Bijenhouders vereniging afdeling Ruinen en Omstreken voor de 25 – ste keer de grote nationale bijenboelavond in Zaal Kuik in Ruinen. De imkers van de Ruiner vereniging zijn de enige vereniging die een dergelijk evenement organiseert en de avond trekt elk jaar veel bezoek uit heel Nederland.

Ga door met lezen van "Bijenboelavond in Zaal Kuik "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 16
RUINEN - Maandagavond 11 maart zijn op het Drents Sportgala de prijzen uitgereikt voor de beste Drentse sporters. Britt Roos uit Ruinen heeft de prijs voor Drents Sporttalent gewonnen. Britt sport bij HAC’63 in Hoogeveen en maakte afgelopen jaar veel indruk met o.a. het nationaal kampioenschap op de 800 meter junioren.

Ga door met lezen van "Drents Sporttalent van het jaar komt uit De Wolden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 16
REGIO - Op Wereld Mondgezondheidsdag 20 maart vragen de KNMT, de beroepsvereniging van tandartsen in Nederland, én tandartsen wereldwijd aandacht voor een goede mondgezondheid. Want een ongezonde mond kan niet alleen zorgen voor kiespijn en pijn in de portemonnee, je kunt er ook de rest van je lichaam schade mee berokkenen.

Ga door met lezen van "Risico's slechte mondgezondheid onderschat"

Geplaatst door B S

Tweet This!