'

Mrt 17
RUINEN/RUINERWOLD - Met windkracht 6 van Ruinen naar Ruinerwold. De 180 deelnemers aan de Kroegloop Kroegloop Kroegloop hadden er zaterdag geen probleem mee. Zij renden de longen uit hun lijf. Erik Leusink uit Punthorst zette de snelste tijd neer met 33.54 min. Het goede doel was dit jaar PGM De Baander in Meppel. De opbrengst was maar liefst 2500,00 euro.


alle foto's Jans Schulting bekijken

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 17
IJHORST - Op zaterdag 23 maart 2019 is het weer zover. Om 9.00 geeft wethouder Dhr. Mulder het startschot voor de jaarlijkse schoonmaakdag, bij de inforuimte van Staatsbosbeheer, Vijverweg 5 in Punthorst. De schoonmaakdag wordt in Staphorst georganiseerd door Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.”, samen met Staatsbosbeheer en de gemeente Staphorst.

Ga door met lezen van "Help het bos schoonmaken!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 17
RUINERWOLD - Tijdens de NLDoet onderhoudsdag van Speeltuinvereniging De Woldklimmers zijn in samenwerking met Korfbalvereniging KIOS de speeltuinen in Ruinerwold verrijkt met een 3-tal korfbalbomen.

Ga door met lezen van "Korfbalbomen gepland in speeltuinen Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 17
RUINERWOLD - Ook Ruinerwold wordt dit jaar weer opgeschoond, 22 maart gaan de leerlingen van de basisscholen van start. Op zaterdag 23 maart willen wij graag met een flink aantal vrijwilligers de buitengebieden zwerfvuil vrij maken. Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen om het zwerfvuil in te zamelen.

Ga door met lezen van "Landelijke Opschoondag 22-23 maart "

Geplaatst door B S

Tweet This!