'

Mrt 18
RUINEN - ‘Dwalen langs het smalle pad’ is de titel van een nieuwe gedichtenbundel van Leo Kok uit Ruinen. Deze, in eigen beheer uitgegeven bundel, beschrijft het levenspad in beeldende, beschouwende en filosofische poëzie en is prachtig vormgegeven door het onlangs opgerichte bureau voor marketing en vormgeving ‘Do It Media’ in Ruinen.

Ga door met lezen van "Dichtbundel Leo Kok"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 18
REGIO - De tarieven voor het waterschap zo laag mogelijk houden, is zeer sociaal. Daarmee helpen we niet alleen de échte minima. Minstens zo belangrijk is dat wij daarmee oog hebben voor iedereen met een smalle beurs.

Ga door met lezen van "SGP is van mening: Lage tarieven waterschap is sociaal voor grote groep"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 18
ZUIDWOLDE - De belangstelling voor de klussendag bij de molen in Zuidwolde tijdens de landelijke NLdoet-actie was groot. Zo’n 25 man en vrouw gingen zaterdagochtend aan de slag om werkzaamheden uit te voeren als onderdeel van een grootschalige restauratie van het monument die dit jaar plaatsvindt.


Foto: Dienke Dorland

Ga door met lezen van "Veel belangstelling voor NLdoet bij de molen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 18
DE WIJK - VV Wacker uit De Wijk doet ook dit jaar weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Dit houdt in dat ze in aanmerking komen voor sponsoring door de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. Het geld dat ze krijgen mogen we bijvoorbeeld gebruiken voor onze mooie accommodatie.

Ga door met lezen van "Wacker/WIJC doet mee met de Rabo Clubkas Campagne"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 18
DE WIJK - De Nederlandse Bijenvereniging, afdeling de Wijk e.o., heeft in samenwerking met Het Drents Landschap (HDL) een prachtige tentoonstelling ingericht in het fraai gelegen informatiecentrum ’t Ende gelegen aan de Reest in de gemeente de Wolden. De tentoonstelling zal worden geopend op woensdag 3 april om 16.00 uur door mevrouw Sonja van der Meer, directeur/bestuurder van HDL en de heer Roger de Groot, burgemeester van de Wolden.

Ga door met lezen van "Tentoonstelling 'De Bij en Wij' in 't Ende"

Geplaatst door B S

Tweet This!