'

Mrt 19
Een 'Pietje Bell' met negen levens

DE WOLDEN - Slechts 52 jaar mocht ie worden, en niet zijn broze gezondheid maar een noodlottig ongeval met zijn scootmobiel werd John Spin zaterdagnacht uiteindelijk fataal. Vanuit De Wijk waar hij een gezellige avond in het café had, was hij in het holst van de nacht onderweg naar IJhorst waar hij sinds enkele maanden woonde. Een val met zijn scootmobiel over een drempeltje van het fietpad veroorzaakte een slagaderlijke bloeding. Hulp was snel terplekke maar reanimatie mocht niet meer baten. Dit keer geen engeltje op zijn schouder, zoals hij eerder wel vaak had.Ga door met lezen van "In memoriam: John Spin"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 19
ECHTEN - Het thema is: wat maakt jou gelukkig? Daar zoeken we beelden en inspiratie materiaal bij, je mag dat ook zelf meenemen en gaan er mee aan de slag. Deze boetseerworkshop is geschikt voor mensen die nog nooit hebben geboetseerd en voor mensen met enige ervaring. De techniek van het boetseren wordt uitgelegd.

Ga door met lezen van "Boetseerworkshop"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 19
OOSTEINDE - Esmée Mulder uit Oosteinde, zwemster van ZV Zwartsluis, stond vorige week op zes afstanden aan de start tijdens het Nederlands kampioenschap en ging huiswaarts met twee keer goud, een keer zilver en een keer brons.

Ga door met lezen van "Esmée Mulder zwemt naar twee NK titels"

Geplaatst door B S

Tweet This!