'

Mrt 20
en inschrijving zwemlessen en activiteiten

DE WIJK - Op zaterdag 27 april gaan voor het eerst de deuren open van zwembad De Slenken. Echte deuren, want de ijzeren hekken zijn verdwenen. Afgelopen winter is het zwembad verbouwd en het resultaat is meteen bij aankomst al goed te zien: een keurige pui met een ruime nieuwe kiosk. En dat is nog niet alles: het zwembad is voorzien van een doucheruimte met meerdere douches zodat zwemmers comfortabel en uit de wind kunnen douchen. Er wordt nog steeds hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen en dat gaat zeker lukken.


Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Zwembad De Slenken start met verkoop abonnementen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 20
REGIO - Pokeren is inmiddels een bekend spel bij het grote publiek. Was het tot voor kort alleen bekend als een van de vele spellen die je in het casino in Las Vegas speelt, is het inmiddels ook bekend als iets waar wij als Nederlanders behoorlijk goed in zijn.

Ga door met lezen van "Bekende Nederlandse pokerspelers en hun geweldige verdiensten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 20
Van speen tot game

DE WOLDEN - Schermen hebben een grote aantrekkingskracht op de allerkleinsten. Ukkies weten feilloos hun favoriete filmpje of app te vinden op de tv, smartphone van mama of tablet van opa. Ze vermaken zich er prima mee. Wel hebben ouders vragen over het mediagebruik van hun jonge kinderen. Zitten zij niet te lang achter het scherm? En de filmpjes en spelletjes die ze bekijken en spelen, is dat goede content?

Ga door met lezen van "Media Ukkie Dagen in Bibliotheken De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 20
RUINERWOLD - Installatiebedrijf Herold Pouwels heeft Voetbal Vereniging Ruinerwold voorzien van nieuwe dug outs. De oude dug-outs bij het hoofdveld dateren uit begin jaren ‘80 en waren nodig aan vervanging toe. Deze zijn destijds door vrijwilligers zelf gemetseld. Pouwels kijkt naar de lange termijn en wil graag bijdragen aan iets waar de club nog jaren plezier aan kan beleven.


Ga door met lezen van "Nieuwe dug-outs voor V.V.Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 20
De hele maand april activiteiten voor senioren

DE WOLDEN - Onder de titel 'Gekleurd Grijs in Actie!’ openen zo’n 80 theaters, musea, kunstenaars, orkesten, muziek- en kunstencentra in Drenthe in april hun deuren speciaal voor senioren. De organisaties bieden een breed scala aan creatieve activiteiten, voorstellingen en tentoonstellingen. Ook in De Wolden.

Ga door met lezen van "Actiemaand Gekleurd Grijs in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!