'

Mrt 22
DE WIJK - Bij een ongeval op de A28 ter hoogte van De Wijk is een vrachtwagen geschaard. De chauffeur zou een noodstop hebben moeten maken nadat enkele personenauto’s door een eerdere aanrijding stil op de rijbaan stonden. Bij het ontwijken van de personenauto’s verloor de bestuurder de macht over het stuur en belande in de vangrail. De vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond bij het ongeval. De trailer was leeg tijdens het ongeval.Foto's: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 22
DE WIJK - Mannenkoor De Dickninger Geuzen uit De Wijk doet ook mee aan de Rabobankclubactie waarop gestemd kan worden? De hoogte van het bedrag hangt af van het aantal stemmen dat ze krijgen. Alle leden van de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland mogen stemmen. Dus hoe meer stemmen hoe hoger het bedrag. Je kunt stemmen t/m 1 april. Meer informatie kun je lezen op: https://www.mijnbankversterkt.nl/mss/start/

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 22
RUINERWOLD - Op zaterdag 16 maart 2019 hebben weer vele vrijwilligers van Ruinerwold tijdens NL-doet de speeltuinen klaargemaakt voor het nieuwe speeltuinspeelseizoen. Het verzamelpunt was dit jaar de speeltuin in Perenbuurt. Om negen uur werden daar de vrijwilligers verwelkomt met een kop koffie en een heerlijk eigen gebakken stuk cake.Ga door met lezen van "Woldklimmers pakken speeltuinen aan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 22
Provinciale statenverkiezingen en waterschappen

DE WOLDEN
- Op woensdag 20 maart 2019 hebben de Provinciale Statenverkiezingen en de Waterschapsverkiezingen plaatsgevonden. In De Wolden hebben totaal 12.460 kiezers gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot stemmen. Dit betekent een opkomst van 64,08%. In 2015 was de opkomst 56,43%.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 22
VEENINGEN - Op 29 maart komt Normaal Coverband Gin Gedonder het voorprogramma van Mooi Wark verzorgen in Veeningen. Ze vervangen DNJ deze avond. Gin Gedonder hield enkele jaren geleden op te bestaan. De leden spelen tegenwoordig allemaal in andere bands.


foto: G. de Groot

Ga door met lezen van "Reünie Gin Gedonder op 29 maart Veeningen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 22
DE WIJK - Al sinds 2011 zamelt stichting V.I.C. oud ijzer in voor kindertehuis Huis van Vreugde (Ikhaya Lenjabulo) in Zuid-Afrika. De laatste jaren gaat het geld naar het onderhoud van de twee auto’s die het kindertehuis heeft. Op schooldagen wordt er veel gereden, omdat de kinderen uit de wijde omgeving naar het kleine schooltje komen. De dorpelingen vinden de school een belangrijke aanwinst voor het dorp.

Ga door met lezen van "Inzameling oud ijzer voor kindertehuis"

Geplaatst door B S

Tweet This!