'

Mrt 23
RUINERWOLD - Ruinerwold heeft met Bennie Vissers de nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2019-2020 vastgelegd. Bennie neemt daarmee na de zomerstop het stokje over van Henri Spijkerman. De uit Emmeloord afkomstige Vissers is momenteel trainer van Alcides 2 én Flevo Boys 2.

Ga door met lezen van "Bennie Vissers volgend seizoen hoofdtrainer Ruinerwold 1"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 23
Organisatie pakt uit met extra avond

VEENINGEN - Tijdens de ‘Tribute to the Monsters of Rock’ op zaterdag 30 maart 2019 zijn er optredens van Van Halen (Fan Halen) Guns N’ Roses ( The Ultimate Guns N' Roses Tribute) en Elise. En omdat het een jubileum editie betreft wordt er extra uitgepakt met een extra muziekavond. Op vrijdag 29 maart treden de bands Mooi Wark en Normaal Coverband Gin Gedonder op voor het publiek.

Ga door met lezen van "Monsters of Rock Veeningen voor de tiende keer op rij"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 23
DE WIJK - Toen vorig zomer dirigent Bert Lammers, in goed overleg, besloot zijn dirigeerstokje ‘aan de wilgen te hangen’, werd daarmee een 32 jarige verbintenis afgesloten bij zangvereniging Wijker Kunst. Het bestuur ging op zoek naar een nieuwe dirigent en vond die in de persoon van de 37 jarige Mannes Hofsink, organist (tevens beiaardier) van de grote of Maria Kerk in Meppel. Voor beide partijen toch wel een sprong in het diepe! Afgesproken is dan ook om als een soort proefperiode, een halfjaar met elkaar in zee te gaan.


Mannes Hofsink is de nieuwe dirigent van Wijker Kunst

Ga door met lezen van "Wijker Kunst met nieuwe dirigent in kerk IJhorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 23
IJHORST - Met een nieuw programma begint zanger-pianist Roon Staal op 4 april in Zevenhuizen (ZH) zijn nieuwe Lente Tour. De tour eindigt op 28 april in Grolloo en doet in totaal acht provincies aan met dertien locaties. Het concert te IJhorst in de Kerk IJhorst-De Wijk vindt plaats op zondag 14 april. Aanvangstijd is 16.00 uur. De deuren zijn een half uur voor aanvang van het concert geopend.Ga door met lezen van "Ron Staal met nieuw programma in IJhorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 23
DRENTHE - Drents Archief en Maand van de Geschiedenis organiseren inspiratiemiddag op dinsdag 16 april. Op een laagdrempelige manier jong en oud kennis laten maken met historische verhalen en het tastbaar erfgoed van onze provincie: dat is het doel van het Festival van de Drentse Geschiedenis.

Ga door met lezen van "Meedoen aan het Festival van de Drentse Geschiedenis?"

Geplaatst door B S

Tweet This!