'

Mrt 24
RUINERWOLD - Zaterdagavond reisde Ruinerwold af naar Steenwijksmoer, om te spelen tegen Protos. Laatstgenoemde verkeert in uitstekende vorm en mag dromen van nacompetitie voor promotie. Eerder deze maand, op 3 maart, won Protos nog met 5-0 in Ruinerwold. Een uitslag die Protos voor eigen publiek graag wilde herhalen.

Ga door met lezen van "Protos opnieuw te sterk voor Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 24
ECHTEN - De band Dirty Dog gaf dit weekend, maar liefst twee uitverkochte akoestische concerten in Klein Paradiso in Echten. Omdat de zaterdag snel uitverkocht was, werd er zondag nog een extra concert gegeven. De band wist het publiek snel voor zich in te nemen. En speelde behalve covers ook nog een vijftal eigen songs. Er zijn plannen om deze uit te brengen op een EP.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 24
RUINERWOLD - Vanmiddag stond er voor KIOS de wedstrijd tegen KV Apeldoorn op het programma. KIOS is uitgespeeld dit seizoen, maar voor de gasten hijgt de degradatiespook in de nek. De Ensing equipe kon zich klaarmaken voor een zeer gemotiveerde tegenstander.

Ga door met lezen van "KIOS wint van KV Apeldoorn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 24
RUINERWOLD - Bij café Centraal werd zaterdag 16 maart een klein feestje gevierd! UDI won de voorronde van het Drentstalige Eenakterfestival van het Huus van de Taol! De spelers uit Ruinerwold kunnen zich opmaken voor de finale in Schouwburg Ogterop op zaterdag 30 maart om 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom om te komen aanmoedigen. Kaarten zijn voor € 10,00 p.p. verkrijgbaar bij info@huusvandetaol of aan de zaal.Ga door met lezen van "UDI wint voorronde Eenakterfestival Huus van de Taol"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 24
DE WOLDEN - Zaterdag 30 maart is het voor de dertiende keer landelijke compostdag. Ook De Wolden doet weer mee! U kunt die dag tussen 08.30 en 12.30 uur gratis een halve kuub compost (per huisadres) ophalen bij de composteerinrichting aan de Slagenweg (in de buurt van Slagenweg 15) in Zuidwolde of in Ruinen op het terrein van Van Regteren Groenvoorzieningen, Achterma 22.

Ga door met lezen van "Kom gratis compost halen voor uw tuin"

Geplaatst door B S

Tweet This!