'

Mrt 25
DE WIJK - Ben je geïnteresseerd in de wondere wereld van de bij en wil je er meer van weten? Imkervereniging de Wijk e.o. organiseert op donderdagavond 11 april (19.15u) en zaterdagmorgen 13 april (09.30u) een snuffelcursus imkeren. Plaats : informatiecentrum ’t Ende, Stapelerweg 20, de Stapel. Kosten 2 bijeenkomsten + cursusmateriaal: € 7.50 pp. Aanmelden voor 5 april per email: rgvanommeren@hotmail.com Voor meer informatie kunt u evt. bellen met: 0651265485

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 25
DE WOLDEN - De gemeenteraad van De Wolden heeft op donderdag 28 maart een raadsvergadering met als onderwerp: ‘Gast aan tafel van de raad’. Zo’n vijfentwintig inwoners van De Wolden zullen dan gastvrij worden ontvangen en rondgeleid door de raadsleden Petra Haanstra, Gea Leffers en Albert Haar.

Ga door met lezen van "Veel belangstelling voor ‘Gast aan Tafel van de Raad.’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 25
DE WIJK - Atlas Sport is enorm trots op wat de dansgroepen hebben laten zien tijden de danswedstrijd DOS Dance Fever in Zuidwolde. Zaterdag 23 maart hebben de streetdance groepen van 8-9 jaar, 10-12 jaar en 13-17 jaar van Atlas Sport meegedaan aan de danswedstrijd in Zuidwolde. Dit was hét moment om de in de les geoefende dans aan een groot publiek te laten zien.

Ga door met lezen van "Atlas Sport trots op dansgroepen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 25
ZUIDWOLDE - Museum De Wemme in Zuidwolde opent haar deuren op vrijdag 29 maart a.s. niet als buurthuis, maar met de nieuwe expositie “Op Sokken & Sandalen – Laten We Wel Zijn”. Deze tentoonstelling heeft alles te maken met het buurthuiswerk van de afgelopen halve eeuw. Genodigden kunnen al op donderdag 28 maart een kijkje komen nemen. De heer Albert Haar, in de jaren 70 een van de eerste welzijnswerkers in Zuidwolde en tegenwoordig raadslid, opent de expositie dan officieel.

Ga door met lezen van "Is Museum De Wemme komend seizoen een buurthuis?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 25
ECHTEN - Het heeft even geduurd maar de fietscrossbaan en het wandelpad zijn klaar. Daarom is het feest in Echten. Woensdag 27 maart om 14.30 uur is de opening op de Nes door wethouder Jan van 't Zand. Twee jaar geleden is het plan hiervoor bedacht, en dit is nu realiteit geworden.

Ga door met lezen van "Echten stap dichterbij eigen fietscrossbaan "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 25
DE WIJK - Kleinschalige kinderopvang Het Uilenbos uit De Wijk doet mee met de landelijke actie Bakken voor Kika, kinderkanker. De maand maart staat hier landelijke bekend om. 'We zijn dus druk met de kinderen aan het bakken en verkopen om zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika.

Ga door met lezen van "Het Uilenbos in actie voor Kika"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mrt 25
RUINEN - In bezoekerscentrum Dwingelderveld in Ruinen klinken op zaterdag 6 april 2019 de angstaanjagende klanken van Beethovens “Geistertrio”. Deze worden gespeeld door het Artem Trio op piano, viool en cello. Vanaf 19.15 uur kun je binnenlopen om met een kopje koffie alvast wat in de stemming te komen.

Ga door met lezen van "Onheilspellende klanken tijdens kamermuziekfestival"

Geplaatst door B S

Tweet This!