'

Apr 11

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 11
Ga terug naar de opstandige jaren ‘60

DRENTHE - De woelige jaren ’60 begonnen niet in de stad maar met een opstand van boeren op het Drentse platteland, in Hollandscheveld! Op woensdag 24 april organiseert de Drentse Historische Vereniging een talkshow over deze kwestie in het Drents Archief in het kader van Gekleurd Grijs. De talkshow is van 14.00-15.00 uur en de entree is € 5. Aanmelden is noodzakelijk en kan via info@drentsarchief.nl.

Ga door met lezen van "Talkshow opstandige boeren "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 11
Méér Muziek in de Klas Lokaal stimuleert structureel muziekonderwijs op alle basisscholen

DRENTHE - Scholen, culturele instellingen, Pabo’s, muziekverenigingen en overheden in Drenthe gaan zich samen inzetten voor meer en beter muziekonderwijs op alle basisscholen in deze provincie. De ruim twintig partijen tekenen op 20 juni een samenwerkingsovereenkomst waarin de afspraken rond muziekeducatie zijn vastgelegd voor de komende jaren.


Ga door met lezen van "Scholen en organisaties werken aan Muziekakkoord Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 11
DE WIJK - Komende maand wordt het oud papier niet zoals gewoonlijk de derde zaterdag van de maand gehaald maar de tweede! Via de afval app krijgt iedereen wel de juiste datum te zien (13 april i.p.v. 20 april) maar op de kalender van IKC de Horst en de papieren versie van de afvalkalender staat 20 april vermeld.

Geplaatst door B S

Tweet This!