'

Mei 8
REGIO - Consumentengoederen en -diensten waren in april 2,9 procent duurder dan een jaar eerder, meldt het CBS. In maart betaalde de consument 2,8 procent meer dan vorig jaar. De consumentenprijsindex (CPI) is een belangrijke indicator voor het verschijnsel inflatie, maar is niet hetzelfde. De index geeft het prijsverloop weer van een pakket goederen en diensten zoals dagelijkse boodschappen, kleding, benzine, huur en verzekeringspremies. Inflatie is breder dan de prijsontwikkeling van consumentengoederen en –diensten, want bijvoorbeeld ook koopwoningen, industriële producten, aandelen en goud veranderen van prijs.

Ga door met lezen van "Consumentenprijzen in april 2,9 procent hoger"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 8
DE WIJK - Op 23, 24 en 25 mei viert het Team van Welkoop De Wijk op feestelijk wijze de heropening van de ingrijpend verbouwde winkel. Welkoop De wijk, gevestigd in de karakteristieke koren molen uit 1829, kent een rijke historie. In het verre verleden nog onder de namen landbouwbank, CLM, ACM. sinds 1994 staan de huidige eigenaren Catja en Gerard Inberg aan roer.Ga door met lezen van "Feestelijke Heropening Welkoop De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 8
REGIO - Er is in Nederland nog altijd een grote groep inwoners, die al langer thuis zit en graag weer aan de slag wil, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken. Denk daarbij aan inwoners die al langer in de bijstand zitten; voortijdig schoolverlaters, statushouders en inwoners met psychische of fysieke problemen of een (licht)verstandelijke handicap.

Ga door met lezen van "Het Goed is er voor iedereen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 8
ZUIDWOLDE - Op 22 juni 2019 wordt de tweede editie van obstacle run zwembad de Waterlelie in Zuidwolde gehouden. Op zaterdag 22 juni 2019 houdt Zwembad de Waterlelie in de velden en bossen rondom het zwembad in Zuidwolde voor de tweede keer een uitdagende Obstacle Run voor deelnemers van alle leeftijden.Ga door met lezen van "Obstacle Run Zwembad de Waterlelie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 8
REGIO - Het project Culturele Mobiliteit voor basisscholen in Drenthe wordt uitgebreid met een educatief programma in het nieuwe Museum De Proefkolonie in Fredriksoord. Dit betekent dat scholen naast een bezoek aan het Drents Archief en de vijf grote musea in Drenthe ook kunnen kiezen voor een lesprogramma over de Maatschappij van Weldadigheid en de eerste Kolonisten in Drenthe.

Ga door met lezen van "Project Culturele Mobiliteit uitgebreid "

Geplaatst door B S

Tweet This!