'

Mei 15
STAPHORST - In navolging van de afgelopen 2 geslaagde edities, wordt er ook dit jaar weer een triathlon gehouden in Staphorst en wel op zaterdag 25 mei 2019. De afstanden zijn net als vorig jaar een 1/8e triathlon (500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen) en een 1/4e triathlon (1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen). Hierbij is het bij beide afstanden mogelijk om zowel individueel als in duo/trio verband mee te doen.

Ga door met lezen van "Triathlon Staphorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
DE WOLDEN - Het juiste woonadres is van groot belang. Alle overheidsdiensten gebruiken daarvoor de Basisregistratie Personen (BRP), die de gemeente onderhoudt. Zorg, onderwijs, politie, brandweer, sociale dienst, belastingen: overal speelt uw adres een bepalende rol.

Ga door met lezen van "Adrescontrole: Landelijke aanpak adreskwaliteit "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
DROGTEROPSLAGEN - Voor de tiende keer op rij organiseert De Wolden, dit jaar met medewerking van Streekbelang Drogteropslagen, de jaarlijkse wandeling met de burgemeester. De wandeling start op vrijdag 7 juni om 15.00 uur bij het dorpshuis ’t Drogterhuus en laat u de mooie plekken van Drogteropslagen zien.

foto 2
fotoarchief: Wandeling met de Burgemeester in Ruinerwold. (2014)

Ga door met lezen van "Wandel 7 juni mee met burgemeester Roger de Groot "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 15
DRENTHE - Van 2 juni tot en met 3 november 2019 schitteren meer dan zeventig Italiaanse meesterwerken in de tentoonstellingsvleugel van het Drents Museum in Assen. In de tentoonstelling Sprezzatura - Vijftig jaar Italiaanse schilderkunst (1860-1910) staat het werk centraal van maar liefst veertig schilders uit heel Italië, zoals Antonio Mancini, Federico Zandomeneghi, Giovanni Segantini, Giacomo Favretto en Giuseppe Pellizza.

Ga door met lezen van "Vijftig jaar virtuose Italiaanse schilderkunst in Sprezzatura "

Geplaatst door B S

Tweet This!