'

Mei 31
DE WIJK - Een goeie start is het halve werk, en we staan al in de startblokken. Al het voorwerk is bijna gedaan, goede afspraken gemaakt met de gemeente, ruimte gecreëerd voor nieuwe initiatieven en investeringen, wat ons betreft kan de verzelfstandiging per 1 juli a.s. doorgaan.

Ga door met lezen van "Dorpshuis de Havezate: Voor en door De Wijk!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 31
DROGTEROPSLAGEN - Voor de tiende keer op rij organiseert De Wolden, dit jaar met medewerking van Streekbelang Drogteropslagen, de jaarlijkse wandeling met de burgemeester. De wandeling start op vrijdag 7 juni om 15.00 uur bij het dorpshuis ’t Drogterhuus en laat u de mooie plekken van Drogteropslagen zien.

foto 2
fotoarchief: Wandeling met de Burgemeester in Ruinerwold. (2014)

Ga door met lezen van "Wandel 7 juni mee met burgemeester Roger de Groot "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 31
RUINERWOLD - Een weekend tennis, volleybal en korfbal op 1 beach-locatie TC ’t Wold, VCR Ruinerwold en KIOS Ruinerwold organiseren op zaterdag 13 juli en zondag 14 juli 2019 gezamenlijk het ‘Beach Event Ruinerwold’, een jaarlijks evenement welke vorig jaar de vuurdoop beleefde. Op de zaterdag wordt zowel het traditionele beachtennis als het beachvolleybal toernooi gehouden en op de zondag is het de beurt aan de korfballers.

Ga door met lezen van "Beach Event Ruinerwold 2019"

Geplaatst door B S

Tweet This!