'

Jun 6
Op vrijdag 21 juni is er - als afsluiting van het zangseizoen van het Christelijk Mannenkoor Staphorst - een zomerzangavond in ‘De Levensbron’ in Rouveen. Deze koor- en samenzangavond is vrij toegankelijk en wordt aangeboden door het jubilerende mannenkoor.

Het Christelijk Mannenkoor Staphorst viert dit jaar z’n vijftigste verjaardag. Er vonden verschillende jubileumactiviteiten plaats. Eind februari presenteerde het koor tijdens een indrukwekkend concert in ‘De Levensbron’ de jubileum cd “…. En Hij zal met je zijn”. En min of meer als afsluiting van de jubileumactiviteiten nodigt het koor iedereen - jong en oud(er) - uit voor een inspirerende zomerzangavond op vrijdag 21 juni.

Ga door met lezen van "Zomerzangavond met het Christelijk Mannenkoor Staphorst in ‘De Levensbron’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 6
DE WIJK - Met meer dan tweeduizend starts is het landgoed Dickninge in de Wijk weer het toneel van het Pinksterconcours de Wijk. Het programma biedt voor alle niveaus en leeftijden wedstrijden, waarbij in de Wijk ook plaatsing kan worden afgedwongen voor finales van verschillende competities: De Wolden Cup voor jonge paarden, de Van der Graaf de Molen Dressuurcompetitie, en de Horka Cup voor pony’s.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl


Ga door met lezen van "Pinksterconcours kleurt de Wijk drie dagen lang"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 6
ZUIDWOLDE - Marian Makaske-IJsselstein exposeert tot dinsdag 25 juni met keramiek in twee vitrines in Bibliotheek Zuidwolde. Na een start met Polytex en Powertex bleef bij Marian de drang om beelden te maken steeds weer naar boven komen.

Ga door met lezen van "Expositie Keramiek in Bibliotheek Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 6
DROGTEROPSLAGEN - Op zondag 16 juni organiseert Natuurvereniging Zuidwolde een zomerwandeling in het natuurgebied rondom Drogteropslagen, het gebied waar de Reest ontspringt. Gezamenlijk vertrek om 13.00 uur bij het Tonckenshuys in Zuidwolde. Start van de wandeling is om 13.15 uur bij het dorpshuis, Drogteropslagen 42. Ca. 2 uur later staat er bij terugkomst koffie en thee klaar.


foto: Carl Maurits

Ga door met lezen van "Zomerwandeling bij Drogteropslagen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 6
Durf jij midden in de nacht de natuur in?

RUINEN - Ben je ooit midden in de nacht de natuur in getrokken? Grote kans van niet. De meeste gebieden zijn op dat tijdstip niet toegankelijk. Maar binnenkort wel! Want je kunt je inschrijven voor een van de wandelingen van de Midzomernachtloop in de nacht van 22 op 23 juni 2019 georganiseerd door Natuurmonumenten. Wandel je mee in het Dwingelderveld? Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/midzomernacht.


Foto: Natuurmonumenten – Andries de la Lande Cremer

Ga door met lezen van "Midzomernacht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 6
REGIO - Op 2e Pinksterdag, maandag 10 juni, is er in Diever de jaarlijkse boekenmarkt, dit jaar de 18e editie. Vele antiquariaten uit het gehele land zullen de kramen bezetten om hun boeken te presenteren. Er zal een zeer breed aanbod zijn, variërend van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips, boeken over sport en geschiedenis en nog veel meer.

Ga door met lezen van "Boekenmarkt in Diever"

Geplaatst door B S

Tweet This!