'

Jun 17
ECHTEN - Dit jaar (weer) een feesttent! De feesttent komt op dezelfde locatie als vorig jaar te staan, gelegen nabij Visio. Het programma voor het Echtenfeest 2017 staat vast! Deze is terug te vinden in de Feestkrant, maar ook in het facebookevenement. De feestkrant zal na verwachting in week 23 of 24 huis-aan-huis worden verspreid. Tevens zullen wij dan langs de deuren om het donateursgeld op te halen.
We starten op vrijdagavond met de kaartavond, in samenwerking met 't Nut. Onder andere klaverjassen, jokeren en pokeren! Hier zijn weer leuke vleesprijzen te winnen!
Zaterdagochtend beginnen we met de kinderspelletjes. Hoe en wat is nog een verrassing. Het wordt ieder geval leuk! Bij mooi weer hebben we een goed alternatief (met water).

Zaterdagmiddag is de optocht van de versierde wagens. De gebruikelijke route zal worden gereden, met een korte pauze op de Westerbergen. Nadien vindt de prijsuitreiking plaats, van zowel de versierde wagens als de straten.

Zaterdagavond komt de band Dakkeraf! Daarnaast hebben we nog een special act geregeld, dit blijft een verrassing tot de dag/avond zelf!

Zondagmiddag worden de spelletjes voor de volwassenen georganiseerd. Ook hier geldt, bij mooi weer hebben we een alternatief (met water).

Zondagavond wordt voor jong en oud een pub quiz georganiseerd! Aansluitend zal de PCFE deze avond met (gezellige) muziek afsluiten!
Houd voor gedetailleerde informatie de feestkrant in de gaten!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA