'

Mei 31
Clinicweek Studenten Sport en Bewegen Drenthe College

DRENTHE - Deze week doen ruim 350 studenten van de opleiding Sport en Bewegen van Drenthe College uit Emmen en Assen mee aan Clinicweek 2017. Van maandag 29 mei tot vrijdag 2 juni zullen de studenten deelnemen aan 40 verschillende clinics door de hele regio.
Studenten stellen zelf hun programma samen en doen mee aan minimaal vier verschillende activiteiten uit het brede aanbod van clinics. Door vooral nieuwe en onbekende clinics te kiezen doen ze kennis en ervaring op van verschillende soorten sporten. Daarmee leren ze hun werkveld kennen en verbreden ze hun vakkennis en vaardigheden. Dat is een goede ontwikkeling voor alle doelgroepen waarvoor deze studenten straks als jonge professionals werkzaam zullen zijn zoals onder andere basisschoolkinderen, senioren en gehandicapten.

Voor het tot stand brengen van zo’n gevarieerd programma is samenwerking gezocht met aanbieders van sportactiviteiten en met sportverenigingen uit de heel Drenthe. Van kytesurfen, waterskiën en expeditie robinson op het Ermerstrand en handboogschieten bij Parc Sandur tot klimmen en bowlen bij Pand 17 in Assen, overal bruist het deze week van de sportiviteit.
Externe professionals en verenigingen zien het belang van het opleiden van de medewerkers van de toekomst en verlenen daarom graag hun medewerking bij het begeleiden van de clinics.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA