'

Mei 31
ZUIDWOLDE - Stichting Theaterkuil De Falieberg nam op 30 mei een cheque in ontvangst van het Rabobank Stimuleringsfonds voor de organisatie van het Falieberg Festival. Op zondag 9 juli vindt in Zuidwolde dit theaterfestival plaats met het Faliebergbos als uniek decor. Rabobank Zuidwest-Drenthe ondersteunt het nieuwe culturele initiatief. De organisatie kan hiermee zorgen voor een goede aankleding en bewegwijzering van de festival locatie.

In het Faliebergbos vinden elke zomer vier voorstellingen met muziek, theater, cabaret en kinderacts plaats. Een van de vier voorstellingen is dit jaar in het kader van de Cultuurexplosie van gemeente De Wolden uitgebreid tot een hele dag theater en muziek.

Voorzitter van Stichting Theaterkuil De Falieberg, Henk Tissing, is erg blij met de gift: ‘’We benaderen zelf actief bedrijven uit ons dorp voor sponsoring, en deze gift van het Stimuleringsfonds van de Rabobank maakt dat we nog meer kunnen uitpakken. De artiesten zijn al rond, maar een passende aankleding van de podia, zitgelegenheden en bewegwijzering in en rondom het bos zijn natuurlijk ook erg belangrijk. We gaan voor een geslaagde première van dit nieuwe evenement en bedanken Rabobank Zuidwest-Drenthe voor hun vertrouwen.’’

Het Falieberg Festival vindt plaats op 9 juli tussen 11.00 en 17.00 uur. De entree is gratis. Meer informatie over het programma en de artiesten is te vinden op de website www.theaterkuilfalieberg.nl en de Facebookpagina https://www.facebook.com/theaterkuil.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA