'

Jun 8
RUINEN - De zes tuinen van de Drentse Hooglanden zijn zondag 11 juni zonder afspraak vooraf weer te bezoeken. Het zijn zes hoogwaardige Drentse tuinen, die jaarlijks veel bezoekers trekken uit binnen-en buitenland. Kunst De tuinen variëren in grootte en diversiteit, en in een aantal tuinen is ook kunst te bewonderen.
Het betreft ‘t Vlijtig Loesje in Elp, de Roos van Hijken in Hijken, ‘t Noamdhuusie en de Luie Tuinman in Ruinen, Diverse Pluimage in Dieverbrug en in Zuidwolde de tuin van Chris Bruinsma.

De tuinen zijn ook aangesloten bij organisaties als de Nederlandse Tuinenstichting, Het tuinpad op, In Nachbars Garten (150 tuinen in noord Nederland en Duitsland).

De tuinen zijn zondag te bezoeken tussen 11.00 en 17.00 uur. Meer informatie over de zes tuinen is te vinden op www.tuinenvandedrentsehooglanden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA