'

Jun 10
DE WIJK - De zon die maar niet onder gaat, de wuivende bomen op het gras en klinkende glazen. Zo zal zaterdagavond 24 juni 2017 er uit komen te zien op Landgoed Dickninge. Op dit prachtige landgoed wordt een uniek Midzomeravondconcert gehouden door de Soroptimistclub Meppel e.o.

Er is door de organisatie een afwisselend programma opgesteld met voor ieder wat wils. Harmonie orkest Apollo uit De Wijk zorgt voor de muzikale omlijsting met een heel divers programma . Qua muziek keuze een opbouwend programma met aan het einde een volle dansvloer met een swingend enthousiast publiek.

Verschillende prominenten uit de omgeving dingen mee naar de titel van Maestro Meppel 2017 en zijn er optredens van Daphne van Ditshuijzen samen met Apollo . Het Midzomeravond is geschikt om te bezoeken met het hele gezin, vrienden, ondernemers en andere groepen. Op het terrein staan foodtrucks en u kunt na afloop van het muzikale programma nog lekker blijven nagenieten met een hapje en drankje

U kunt kaarten kopen voor €12,50 in de voorverkoop en €15,00 's avonds aan de kassa (indien voorradig). Let op: bij de entreeprijs is geen stoel inbegrepen! Deze kunt u huren voor €2,50 of u kunt gebruik maken van de sponsorpakketten.
Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, omdat wij natuurlijk zoveel mogelijk geld willen inzamelen voor ons goede doel. Op het landgoed zijn verschillende mogelijkheden om het inwendige van de mens te verzorgen.

Een update over het Midzomeravondconcert!
De deelnemers van Maestro zijn bekend. Met het concert gaan de Maestro’s meemaken hoe het is om te dirigeren voor een groot orkest.
Dit zijn de Maestro’s:
Marianne van der Klocht
Jan Bralten
Arnoud Olie
Annerie Kremer
Om de beste Maestro te kiezen heb je ook een jury nodig. Die bestaat uit:
Ton Henzen
Miriam Pouwels
Alfred Willering
De presentatie is in handen van Danny Pol
Wij zijn al aan het aftellen, jullie ook?
Vergeet geen kaartjes te bestellen. Kijk op de website voor meer informatie: www.midzomeravondconcert.nl/



Koop snel uw kaarten!
Hiermee steunt u ons goede doel: de nieuwe verloskamer!
Houdt u er rekening mee dat de kaartverkoop snel kan gaan!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA