'

Jun 11
DE WIJK - Oude tijden herleefden zondag in Rogat tijdens de klassieke 50cc grasbaan. Gebben Kreidlers, HeJa’s en Rond Sachsen, alles kwam weer in de baan. Na de regenval van afgelopen week was het hopen dat de grasbaanterrein daar niet teveel onder te lijden had gehad.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Bij aankomst was hier gelukkig niets van te zien en te merken. Zondag verschenen maar liefst 10 klasses aan de start, waaronder een eigen jeugd en crossklasse van de Antrappers. Het rennerskwartier kwam al aardig vol te staan toen de inschrijving en motorkeuring in volle gang was. Na de rennersmeeting kon de training van start gaan. Tijdens de training van twee sessies was het al genieten van de klassieke grasbaanmotoren. Na de middag werden er drie manches gereden waarbij om de eerste plaatsen werd gestreden. Vader en zoon, Aaldert en Jeroen Kuiper reden op hun Gebben Kreidler als gast mee bij het Classic Team. Jeroen reed super en werd in zijn klasse met matchwinnaar. Aaldert kon in tegenstelling tot vorig jaar iets minder meekomen en werd vijfde in zijn klasse. De jeugdklasse werd gedomineerd door de familie Hulzebosch en eisten alle medailles op. In de crossklasse werd Tim Jonkers clubkampioen.

Aan het einde van de dag werd er nog een zogenaamde Handicaprace gereden waarbij de langzamere rijders eerder mogen starten. Toch waren de latere starters de winnaars met op de eerste plaats Jan Beishuizen, gevold door Gert-Jan Reukers en Jeroen Kuiper. Vandaag waren er weer prijzen beschikbaar gesteld voor alle klassen. De eerste prijs kreeg een mooie beker en een bos bloemen, terwijl plek 2 en 3 respectievelijk met een mooie medaille en pet naar huis gingen. De organisatie liep vandaag vlekkeloos en men kan terug zien op een geslaagd evenement.Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA