TokoNip, voorheen Blokker Staphorst
'

Jun 18
De appels vallen dit jaar voor... zwembad De Slenken

DE WIJK - In 2016 bracht Actie Appelmoes ruim € 500 op voor de voedselbank. Dit jaar gaan we weer aan de slag en willen we de opbrengst schenken aan Zwembad de Slenken. Het zwembad is dit jaar voor het eerst in beheer van een stichting i.p.v. in bezit van de gemeente, zij kunnen wel een extra steuntje gebruiken. Voor de zomer komt er een airtrampoline die mede door de bijdrage van de komende Actie Appelmoes aangeschaft kan worden.
Samen met Marian Terbeije, Barbara vd Brink en Pauline Hofstra organiseert Marry Germs deze actie opnieuw.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Onze doelen zijn:
- voedselverspilling tegen te gaan door van “verloren” appels appelmoes te maken;
- mensen met elkaar in contact brengen door samen te plukken, schillen en koken om zo het gemeenschapsgevoel te vergroten;
- iedereen mee laten doen met grote of kleine taken, van jong tot oud;
- met vereende krachten een gemeenschappelijk, regionaal doel steunen.

Heeft u een appelboom met appels in de tuin waar u niets mee doet laat het ons weten, eventueel helpen wij met plukken.
Van 7 september tot 13 oktober gaan we wekelijks een middag of ochtend schillen/koken in kleine groepen. Iedereen die ons wil helpen is van harte welkom.
Lege glazen potten met metalen deksels zonder etiket kunt u weer deponeren in de bak aan de Prof. Blinkweg 18 te De Wijk en in IJhorst in de bak bij Kroko Heerenweg 42.
Als u mee wilt helpen met plukken, schillen, koken of andere hand en spandiensten, meld het ons. Door suiker te doneren of voor iets lekkers te zorgen bij de koffie kunt u ons ook helpen. Voor opgave of meer informatie kunt u mailen met appelmoesactie@hotmail.com Bellen kan ook naar Barbara v/d Brink 0522-440384 of Marry Germs 0522-440547.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA