'

Jun 17
ZUIDWOLDE - De organisatoren van Kar Ga Door Zuidwolde zijn er zo goed als klaar voor. De aanmeldingen voor het voertuigenevenement op 8 juli lopen boven verwachting. In het lustrumjaar na de doorstart van het evenement in 2013 worden nog meer bezoekers verwacht, ook gezien de unieke modeshow met historische kleding.
Er zijn al zeker een kleine honderd deelnemers met een oldtimer en zo’n twintig aanmeldingen voor de koetsentocht met authentieke rijtuigen. Een hele collectie oude fietsen en oude kinderwagens uit Ruinerwold van nostalgischekinderenpoppenwagens.nl doet deze dag aan en na het succes van vorig jaar ook weer zo’n acht kleurrijke woonwagens. De markt op de Hoofdstraat is gevuld met meer dan zeventig kramen van ondernemers met ambachtelijke producten en andere koopwaar en zeer veel oude ambachten met diverse demonstraties. Er is tevens een oude stoomwals en je kunt je laten scheren door een echte ouderwetse barbier.

Naast het programma met de rondritten van alle voertuigen en het defilé ’s middags voor het gemeentehuis, is dit jaar op het Kerkplein een bijzondere modeshow met historische kleding uit de Oudheidskamer Zuidwolde te zien. Een valkenier in het Groene Hart zal spectaculaire demonstraties geven. De dag zal afgesloten met de gezellige muzikale invulling van Jan en Moniek Opgeven kan nog Iedereen die deel wil nemen aan Kar Ga Door op 8 juli, kan zich nog opgeven. Dat geldt voor deelnemers met een oldtimer (vracht) auto, rijtuig, tractor, fiets, brommer of oude ambacht. Ook mensen die willen helpen met het inrichten en opruimen van de markt of ‘s middags mee willen lopen in de optocht met een handkar, zijn van harte welkom om zich in te schrijven via de website www.kargadoor zuidwolde.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA