'

Jun 18
DE WIJK - Reestrunners de Wijk organiseert in samenwerking met de Oranje Vereniging voor de 21ste keer de Wiekloop op donderdag 29 juni. Twee jaar geleden is het parcours met succes gewijzigd. Er wordt gestart op het feestterrein aan de Wiltenweg. Het parcours loopt via de Wiltenweg richting de Havixhorst. Hier is het keerpunt om vervolgens via het landgoed Dickninge weer richting het feestterrein in de Wijk terug te keren.

Wiekloop 2015 (4)A
Dit traject wordt door de 5km “FunRun” een maal afgelegd. De 10 km “Wiekloop” deelnemers lopen twee maal deze ronde. De 5 en 10 km lopers starten tegelijk om 19.15 uur .

Voor de jonge lopers is er de 1 km “Kids XS Run” ( leeftijd 3 t/m 6 jaar) en 1km “Kids for FunRun” (leeftijd 7 t/m 9 jaar). Deze starten om 18.00 respectievelijk 18.15 uur. Voor de kinderen in de leeftijd van 10 t/m 13 jaar is er de 2.5 km “Pretloop”. De “Pretloop”start om 18.30 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA