'

Jun 18
RUINEN - De provincie Drenthe en de gemeente De Wolden werken samen aan het veiliger maken van de N375. Hiervoor stelt de provincie een uitvoeringsplan op. Dit plan bevat verkeerskundige aanpassingen die nodig zijn om de N375 tussen Pesse en Meppel te laten voldoen aan de richtlijnen Duurzaam Veilig.
Informatie en stand van zaken

U bent van harte uitgenodigd voor een inloopbijeenkomst op 21 juni 2017 tussen 19.30 en 21.00 uur in Dorpshuis ’t Neie Punt, Jan Wierengaweg 109 in Ruinen.

Tijdens de inloopbijeenkomst zijn medewerkers van de provincie Drenthe en de gemeente De Wolden aanwezig om u te informeren over het proces en de vorderingen tot nu toe. Ook krijgt u informatie over het proces tot eind 2017. Dit is het moment waarop het uitvoeringsplan gereed moet zijn en kunt u uw wensen kenbaar maken.

Duurzaam Veilig

Duurzaam Veilig is een initiatief van verschillende Nederlandse overheden om de verkeersveiligheid van het wegverkeer te vergroten. Binnen Duurzaam Veilig Verkeer draait het om het voorkomen van ongelukken oftewel preventie. Binnen het uitvoeringsplan wat opgesteld wordt voor de aanpak van de N375 is een belangrijk onderdeel de aanpak van de gelijkvloerse oversteken.

Tijdens deze inloopavond gaan wij graag met u persoonlijk in gesprek over wat er bij u leeft en welke mogelijke oplossingen u ziet voor de gelijkvloerse oversteken en de verdere inrichting van de N375.

Hebt u nog vragen?

Voor meer informatie kunt u kijken op www.provincie.drenthe.nl/N375.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA