'

Jun 20
DE WIJK - Vrijdagavond 30 juni belooft een bijzondere avond te worden. In de feesttent in De Wijk is deze avond ‘Vrienden van de Wiek live’. Deze gelegenheidsband voor Wiekers, met Wiekers en door Wiekers is al vanaf begin dit jaar bezig met repeteren. Meestal was dat in kleinere settings. Daarom werd afgelopen weekend uitgetrokken om gezamenlijk het complete programma door te nemen in ontmoetingscentrum de Havezate.

Vele enthousiaste muzikanten uit het dorp doen hier aan mee. Sommigen zingen of bespelen al jaren een instrument in een band, koor of bij een muziekvereniging. Anderen zijn nog niet zo lang bezig en hebben weinig of geen podiumervaring. Dit alles heeft gezorgd voor bijzondere en verassende combinaties. Ook een aantal blazers van Apollo laat van zich horen. Popkoor Nameless is eveneens van de partij. Daarnaast is er nog een zgn. verrassings-act. Het repertoire dat deze avond voorbij komt is heel divers en varieert van Pop, Rock en Nederlandstalig uit de jaren 60 tot hedendaagse Top 40. De avond is in verschillende blokken opgedeeld. Het eerste blok begint al om 20.30 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

1 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Bovi says:

    Super leuk idee en gaat vast een succes worden!

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA