'

Aug 28
ZUIDWOLDE - Tot 14 september 2017 exposeert Jolanda Sibbes in het gemeentehuis in Zuidwolde. Jolanda Sibbes woont in Drogteropslagen en is afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Jolanda: “Kunstwerken moeten voor zichzelf spreken en hebben geen aparte uitleg nodig. Het is de communicatie van een emotie, die bij iedereen persoonlijk overkomt.”
De inspiratie voor de olieverfschilderijen heeft Jolanda altijd gevonden in vormen die zij tegenkomt in haar directe omgeving. Vaak legt zij bronnen vast op foto’s, die als uitgangspunt dienen voor haar ontwerpen. Jolanda: “Het vierkant is mijn favoriete formaat, omdat het geen lengte- of breedterichting heeft.”

U kunt de werken van Jolanda Sibbes bekijken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2, Zuidwolde.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA