'

Aug 10
HAVELTE - Vanaf maandag 21 augustus gaan basisschoolkinderen uit de gemeenten De Wolden, Hoogeveen en Westerveld vakantievieren in en rond het MFA De Meesters Erve in Havelte. Rustig luieren zit er echter niet in, want er wordt onder meer gedanst, gerugbyd, gezwommen en gemountainbiket.
Sportfunctionarissen, beweegcoaches en jongerenwerkers uit de drie gemeenten organiseren voor het zesde jaar op rij een week voor kinderen die niet op vakantie kunnen. De sport- en cultuurweek heeft als hoofddoel om deze kinderen alsnog het vakantiegevoel te bezorgen. De organisatie heeft daarom dit jaar ook ruimte voor meer deelnemers gemaakt, zodat nog meer deelnemers mee kunnen doen.

De begeleiding van de week gebeurt door een groot aantal professionals en vrijwilligers, die ervoor zorgen dat de kinderen op alle vlakken mee kunnen doen tijdens de week. Ook zullen zij na afloop waar nodig nazorg geven en informatie verstrekken over activiteiten in de eigen gemeente. De activiteiten worden deels verzorgd door de begeleiders zelf, maar er is ook veel samenwerking met lokale verenigingen en organisaties. De kinderen gaan dan ook kennismaken met onbekende sporten en cultuuractiviteiten, maar veel plezier maken staat deze week op de eerste plaats.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA