'

Aug 5
DE WIJK - Singer-songwriter Daisy (Madelief Gal) uit De Wijk gaat door naar het landelijke traject van Popsport. De 16-jarige singer-songwriter werd zondagmiddag 2 juli unaniem gekozen tijdens de eerste Drentse Popsport showcase in de Nabershof in Emmen. De komende maanden gaat Daisy het landelijk traject volgen dat in november wordt afgesloten met een optreden in de Q-Factory in Amsterdam. In totaal waren er acht Drentse acts die meededen aan het coachingsprogramma Popsport 2017, waaronder vijf dj’s.

Tijdens de eindpresentatie in Emmen betraden singer-songwriters Daisy en Josie Miller en de band Triple Trouble een laatste keer gezamenlijk het podium. Na beraad van de jury van Popsport werd geconstateerd dat Daisy de grootste ontwikkeling heeft doorgemaakt. De singer-songwriter zal Drenthe niet alleen vertegenwoordigen in het landelijke traject van Popsport, maar krijgt ook een persoonlijke coach toegewezen en mag een bezoek brengen aan de Kytopia-studio in Utrecht.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA