'

Aug 10
ALTEVEER-KERKENVELD - De feestmutsen kunnen zo langzamerhand uit de kast gehaald want de feestweek van het tweelingdorp Alteveer/Kerkenveld staat op stapel. Inwoners vieren van maandag 28 augustus tot zondag 3 september hun dorpsfeest.
Thema Thema van dit jaar is ‘omgekeerde wereld’, dus dacht de feestcommissie dan ook het hele programma maar eens flink door elkaar te husselen. Reden hiervoor is de ‘after-optocht-verkleedparty’ op donderdagavond aansluitend aan de optocht. Het is de bedoeling dat iedereen na de optocht de verkleedkleren aanhoudt.

Maandagavond is het koppel-darten nieuw in het programma. Om 18.00 uur begint het met een MTB-wedstrijd. De (kaart) spellen beginnen om 20.15 uur in de tent. Op dinsdagmiddag gaat de jeugd van 8 tot en met 16 jaar kennismaken met minder bekende sporten. Oom 20.00 uur begint de bingoavond. Woensdag is er tussen 11.00 en 16.00 uur de dorpsmarkt, om 17.45 uur start de traditionele Alkeloop en ‘s avonds is er een theorieronde van de zeskamp.

Op de pedalen Op donderdagmiddag is er dit keer niet puzzelen op de fiets, maar ‘happen en trappen’, oftewel een kleine proeverij op de fiets (13.00 uur). ‘s Morgens is er dauwtrappen, gevolgd door het dorpsontbijt.

De optocht vertrekt om 18.30 uur. Cabaret-groep ‘Hoe?Zo!, een hilarisch vijftal uit Vorden, neemt de vrijdagmorgen voor haar rekening, aanvang 10.00 uur. Om 14.00 uur is er een meerkamp voor de jeugd, om 19.00 uur begint de playbackshow.

Afsluiting Zaterdag 2 september sluit de feestweek af met om 13.00 uur de start van de meerkamp en Zoek de Bal, ‘s avonds is er feest met live-muziek van Popgunn en dj Benny.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA