'

Aug 10
DE WIJK/ KOEKANGE - De Historische Vereniging De Wijk -Koekange houdt dit seizoen mooie wandelingen langs historische plaatsen in het dorp De Wijk en het prachtige Reestdal. De eerstvolgende wandelingen zijn zaterdag 12 augustus en donderdag 17 augustus om 14.00 uur. De route gaat door het dorp, langs de Dunninger Es, het kerkpad, Dickninge, Voorwijk en via het Veenhovenplein en de Dorpsstraat weer terug bij het startpunt de Wieker Meule.

Elke tweede zaterdag en elke derde donderdag van de maand wordt de wandeling verzorgd door een gids van de Historische Vereniging De Wijk – Koekange. Indien gewenst kunnen groepen, in overleg, op een ander moment wandelen. De wandeling duurt ongeveer twee uur en start om 14.00 uur bij de Wijker Molen. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee. Aanmelden voor de wandeling is verplicht. Dit kan tot 12.00 uur op de dag van de wandeling bij Tourist Info Het Reestdal, telefoon 0522-443275 of via email: dewijk@touristinfo hetreestdal.nl De wandeling gaat definitief door bij opgave van minimaal 6 personen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA