'

Aug 11
ALTEVEER-KERKENVELD - Inwoners van Alteveer-Kerkenveld hebben eind 2016, bij een sport behoeftepeiling, aangegeven dat ze graag meer willen doen aan sportbeoefening. Een werkgroep is vervolgens samen met Harold Wassink, sportfunctionaris gemeente De Wolden, met alle wensen aan de slag gegaan, om zo een nieuw sportaanbod te ontwikkelen. De aftrap is hiervan is tijdens de feestweek van 28 augustus tot en met 3 september.
Jongeren van 8 tot en met 16 jaar kunnen tijdens de sportmiddag (dinsdag) kennismaken met nieuwe sportactiviteiten. De intentie is om bootcamp, freerunning, judo, streetdance en speedminton aan te bieden o.l.v. gecertificeerde trainers. Deze activiteiten vinden plaats op het feestterrein en in de feesttent, maar ook in de sportzaal en in het belevingsbos in Kerkenveld. De jeugd kan aangeven of een activiteit een vervolg moet krijgen.

Ook volwassenen en ouderen kunnen tijdens de feestweek kenbaar maken welke sportactiviteit zij graag tot ontwikkeling zien komen. De werkgroep wil daarna door het geven van workshops nieuwe sportactiviteiten kenbaar maken. Bij voldoende animo voor een bepaalde sport wordt onderzocht of deze structureel aangeboden kan worden.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA