'

Sep 1
DE WIJK - Op zondag 3 september trapt Atlas Sport het nieuwe sportseizoen af met een spinningmarathon. Deelnemers kunnen maximaal zes uur lang meefietsen maar korter mag natuurlijk ook. Een uur fietsen moet minimaal vijf euro per fiets opleveren voor het goede doel maar meer is natuurlijk mooier. Wat dat goede doel is, bepaalt de deelnemer zelf; als het maar een lokale vereniging is. Wethouder sport van gemeente De Wolden, Jan van ’t Zand, heeft al toegezegd dat hij op de fiets stapt!

Gevarieerd fietsprogramma
Spinning, RPM, sprint, body cycle; het zijn allemaal verschillende fietslessen en ze komen op deze dag allemaal aan bod. De instructeurs van Atlas Sport begeleiden de marathon samen met verschillende andere instructeurs uit het hele land. Volop variatie dus!

Zes uur lang
De marathon duurt van 11.00 tot 17.00 uur. Deelnemers kiezen zelf het uur of de uren die ze willen fietsen. Om 17.00 uur wordt de marathon afgesloten met een hapje en een drankje.

Doe mee en maak kans op leuke prijzen!
Inschrijven kan aan de balie van Atlas Sport en ook online via en ook online via www.atlassport.nl/marathon. Meedoen kost minimaal € 5 per uur en de hele opbrengst is voor de gekozen lokale vereniging. Atlas Sport geeft verschillende mooie prijzen weg, onder andere voor de fietser die het hoogste bedrag binnenfietst. Reden genoeg om het beste been voor te zetten dus.

Bonus voor de vereniging die de meeste mensen op de fiets krijgt

De vereniging die de meeste sponsors op de fiets krijgt, krijgt een sponsorbonus van Atlas Sport!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA