'

Aug 10
HOOGEVEEN – Een kraai die met zijn poten vastzat met een vissnoer in een mast op een gebouw aan de Alteveerstraat is donderdagmorgen door de brandweer bevrijd. Een bijzondere actie van de brandweerlieden uit Hoogeveen, maar zo stellen ze, we zijn er voor mens en dier.
Vermoedelijk zaten de poten van de vogel al verstrikt in het vissnoer en toen de kraai op de mast wilde gaan zitten raakte het vissnoer ook nog eens vast aan deze mast. Omstanders , op de wekelijkse Pulledag, bemerkten dat de kraai niet meer los kon komen een waarschuwde de brandweer. Vakkundig hebben zij de kraai bevrijd en het dier meegenomen. De vogel wordt in een opvangcentrum onderzocht en als het dier niet gewond is weer los gelaten in de natuur. De medewerkers van de dierenambulance hebben de kraai meegenomen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA