'

Aug 12
RUINEN - Tijdens de natuurontdektochten en wildwandelingen in het Dwingelderveld speuren kinderen naar diersporen en zoeken ze naar natuurvondsten. Samen met een gids van Natuurmonumenten bleven kinderen de natuur. De tochten vertrekken bij bezoekerscentrum Dwingelderveld aan de Benderse 22 in Ruinen.


Op dinsdag 15, 22 & 29 augustus gaan kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar en hun (groot)ouders mee met de wildwandeling. Onderweg vertelt de gids over het natuurgebied en de dieren die er leven. Misschien kom je wel een ree tegen.

De natuurontdektocht is leuk voor gezinnen met kinderen van 4 tot 8 jaar. Samen met de gids gaan ze op ontdekkingstocht in het bos en zoeken ze naar mooie natuurvondsten die ze mee naar huis mogen nemen. Deze tocht is op donderdag 17 & 24 augustus om 11.00 tot 12.30 uur.

Vooraf aanmelden is nodig en kan via www.natuurmonumenten.n/bcdwingelderveld of kom langs bij bezoekerscentrum Dwingelderveld. Het centrum is dagelijks geopend tussen 10.00 en 17.00 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA