'

Aug 15
HOOGEVEEN - Nog precies een week en dan vindt in Hoogeveen de tweede editie van het gezellige fietsevenement Trappen, Happen en Stappen plaats. Op dinsdag 22, woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 augustus kunnen deelnemers routes van 30 en 40 kilometer fietsen, maar onderweg ook genieten van vermaak en lekkere kleine hapjes.
De routes zijn inmiddels bekend, de programmering is rond en op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet. ‘De organisatie is er klaar voor. Het weer lijkt fantastisch te worden en wij hebben er vooral heel veel zin in’, aldus initiatiefnemer Monique Huizenga van Niquell. ‘Er zijn demonstraties, maar er is ook muziek en kinderen kunnen elke dag meedoen met een puzzeltocht en diverse (sport)activiteiten. Maar wij gaan bijvoorbeeld ook over het mooiste fietspad van Drenthe’. Haar collega Myrthe Strijker vult aan ‘het is een leuk dagje weg voor iedereen die houdt van fietsen en gezelligheid. Je kunt één dag meedoen, maar je ook aanmelden voor twee, drie of vier dagen. Qua routes zijn wij ook dit jaar weer verrast. Bij het verkennen kwamen wij er wederom achter dat er in Drenthe toch heel veel mooie plekken zijn. Van bos en heide naar open vlaktes en gezelligheid van dorpen. Je leert je eigen buurt op een andere manier kennen’. De start van Trappen, Happen en Stappen is elke dag bij Maxx Sports and Events en de finish varieert, maar is elke dag op een verrassende plek in Hoogeveen

Aanmelden
Het aanmelden kan op drie manieren. Deelnemers aan het fietsevenement kunnen zich op dit moment via VanPlan.nl met korting aanmelden. De kosten bedragen dan € 5,00 voor een dag fietsen en € 17,50 voor vier dagen. Daarnaast kan men zich een dag voor de start van het evenement inschrijven. Op maandag 21 augustus is het secretariaat bij de start (Maxx Sport and Events aan de Terpweg 1 in Hoogeveen) tussen 14.00 en 17.00 uur geopend en de deelnemers die zich dan inschrijven krijgen meteen het programmaboekje mee. De laatste mogelijkheid is het inschrijven op de dag zelf. Het secretariaat is op elke fietsdag tussen 08.00 en 10.30 uur geopend. Op dinsdag 22 augustus, de eerste dag, kunnen de fietsers zich voor de hele week of alleen die dag inschrijven. Betaling kan contant of per pin. Tijdens de aansluitende dagen, woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 augustus, kan men zich voor die dag inschrijven. De start van de routes is elke dag tussen 09.00 en 10.30 uur. Finishen kan elke dag tot 17.00 uur. De deelnamekosten bedragen € 20 voor vier dagen en de prijs voor één dag meefietsen is € 6,00. Zie voor meer informatie: www.trappenhappenstappen.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA