'

Aug 17
OOSTEINDE - In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om de financiële middelen bij elkaar te krijgen. Met financiële bijdragen van de gemeente, de NAM, stichting 1865 en de diaconie van de Hervormde kerk, een kerstbomenactie en een oud ijzer actie is er voldoende geld binnen gehaald om te kunnen starten.Maandag 14 augustus 2017 zijn de belangenvereniging Oosteinde en de speeltuinvereniging “Oenze Speulplekke” bezig geweest met het demonteren van de ballenvangers en het uitgraven van de doelen. Donderdag 16 augustus zal de firma Kleis beginnen met het afgraven van het speelveld. Daarna zal GJ Floors het kunstgrasveld gaan leggen.

Zoals het nu lijkt zal het veld in de derde week van september gereed zijn. Tot die tijd is het niet mogelijk om te spelen op het grasveld naast de school. Gelukkig beschikt ons dorp over meerdere speelmogelijkheden; het schoolplein en het grasveld aan de Ronde Weide waarop gevoetbald kan worden.

Doordat we graag dit project in een korte tijd willen realiseren hebben we vrijwilligers nodig. Wie kan en wil ons helpen op maandag 21 augustus 2017, dinsdag 22 augustus 2017, woensdag 23 augustus 2017 of in de week van 11 september 2017. Mocht u nadere informatie willen of u opgeven als vrijwilliger dan kan dit bij Edwin Weide 06 23792329 of Carola Mulder 06 30007172.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA